Over WIEtec


WIEtec Koffie- en Espressotechniek is de onafhankelijke servicepartner voor al uw koffie-en Espresso apparatuur.
Na vele jaren gewerkt te hebben bij een servicedienst in koffiemachines. Heb ik de stap genomen om een eigen servicebedrijf op te zetten. Na vele jaren gewerkt te hebben in de koffiebranche heeft WIEtec veel ervaring opgebouwd. Daardoor biedt WIEtec snelle en goede service en is WIEtec de totale zorg voor uw machine. WIEtec staat 24/7 voor u klaar om u uit de brand te helpen. WIEtec probeert altijd zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om uw machine ter plekke te repareren. Zodat u zo snel mogelijk weer beschikking heeft over uw machine.

WIEtec is gestart van uit huis en als snel moest er een nieuwe locatie gezocht worden. Per augustus 2016 is WIEtec verhuisd naar de Dreai 16 in Heeg. Dit is een mooie grote ruimte voor een werkplaats en opslag. Hier kunnen machines worden gerepareerd en onderhouden.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Kijk gerust even rond op onze website. Vragen of opmerkingen? Neem gerust even contact op met WIEtec. Wij staan altijd open voor verbeteringen en belangstelling.

"WIEtec Koffie- en Espressotechniek de totale zorg voor uw machine."

Over WIEtec

Waarom kiest u voor WIEtec service en onderhoud?

WIEtec service

-24/7 bereikbaar.
-Zo snel mogelijk bij u.
-betrouwbaar.
-korte lijnen.

Service
WIEtec
WIEtec Onderhoud

-2x per jaar onderhoudsbeurt.
-service contracten
-Scherp geprijste contracten.
-Korting op producten.

Onderhoud

WIEtec

Wat klanten zeggen.

Nieuwsgierig wat klanten vinden van WIEtec? Lees het hieronder.