Over WIEtec

Waarom moet kiest u voor WIEtec service en onderhoud?

WIEtec service

-24/7 bereikbaar.
-Zo snel mogelijk bij u.
-Betrouwbaar.
-Korte lijnen.

Service
WIEtec
WIEtec Onderhoud

-2x per jaar onderhoudsbeurt.
-Servicecontracten
-Scherp geprijste contracten.
-Korting op onderdelen.

Onderhoud

WIEtec

WIEtec service

WIEtec Koffie-en Espressotechniek staat 24/7 voor u klaar om uw koffie of Espressomachine optimaal te laten werken.

Op locatie worden bijna alle machines onderhouden of herstelt. Dit gebeurd snel en vakkundig door jaren ervaring in het vak te hebben. Ook worden bijna alle machines snel en vakkundig herstelt in overleg en wanneer het u uitkomt.
Zit u met een kapotte machine? Bel dan even naar WIEtec, WIEtec helpt u graag.

WIEtec onderhoud

WIEtec Koffie-en Espressotechniek biedt onderhoudscontracten aan. Deze onderhoudscontracten worden in overleg met u, op maat gemaakt.

De waarde van onderhoud en een onderhoudscontract wordt nog weleens onderschat. Soms wordt dit gewoon vergeten of op een langere termijn geschoven. Wanneer er vervolgens een storing ontstaat, zijn de gevolgen vaak groot. Helaas komt het dan meestal voor dat de problemen door gebrek aan onderhoud niet simpelweg te verhelpen zijn waardoor de kosten onnodig hoog kunnen uitvallen.
Na een onderhoud reparatie krijgt u uitleg over de gedane werkzaamheden en advies hoe u de machine zelf goed kunt schoonmaken, zo voorkomt u onnodige kosten. voor het schoonmaken heeft WIEtec de juiste reinigingsproducten. Deze worden vakkundig gekozen voor uw machine. Over het algemeen krijgt uw machine 2x per jaar een onderhoudsbeurt (tenzij iets anders is afgesproken). WIEtec biedt scherpgeprijste contracten. Ook krijgt u met een onderhoudscontract korting op onderdelen voor uw machine.
Contract afsluiten of nieuwsgierig naar meer informatie? Bel even naar WIEtec.