Animo Optibean 3 Touch

Deze Animo Optibean 3 Touch is een grote bonenmachine die een capaciteit heeft van zo’n 250 koppen koffie per dag. Daarom is deze machine geschikt voor de grote en middelgrote kantines, horecazaken en andere gelegenheden. De machine heeft een grote omvang, maar kan door zijn luxe design gezien worden als een absolute eye-catcher.

Informatie over Animo Optibean 3 Touch

Over het merk Animo


Het verhaal van Animo is al in 1950 gestart. Het bedrijf begon in 1950 in Amersfoort. Tegenwoordig levert het merk aan zo’n 70 verschillende landen over de hele wereld. Animo maakt koffiezetapparatuur en koffiemachines van topkwaliteit voor iedereen die uitstekende koffie wil serveren. De eerste stap is om machines zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en een breed scala aan alternatieven aan te bieden. Animo verkoopt niet alleen koffie en thee, maar ook chocolademelk, thee en soep.

Waarom kiezen voor de Animo Optibean 3 Touch?


De Animo Optibean 3 Touch is één van de grootste koffiemachines met bonen van het merk Animo. Met een capaciteit van zo’n 250 koppen bonenkoffie per dag, kun je met velen de hele dag genieten van overheerlijke bonenkoffie. De machine is daarom ook geschikt voor grote bedrijfskantine’s, horecazaken of als koffiemachine voor retail bedrijven waar een redelijke hoeveelheid klanten over de vloer komt. De machine is met zijn grote omvang zeker geen smet in het interieur. Deze volautomatische koffiemachine won in 2018 daarom ook een prijs voor zijn uiterlijk.

Wietec Servicedienst


Wietec garandeert een kosteloze installatie van het apparaat op elk moment nadat overeenstemming is bereikt over de offerte. Het wordt vervolgens geprogrammeerd en later ingesteld volgens de specificaties van de gebruiker. Denk zowel aan de sterke punten van de producten als aan het aantal. Wietec levert ook op maat gemaakte serviceovereenkomsten van Animo machines. Op deze manier krijgt je het gemak van het gebruik van de Optibean zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Meer zoals de Animo Optibean 3 Touch

Specificaties

Praktische informatie

Type koffiemachineVolautomaat
Type koffie/vullingKoffiebonen
MerkAnimo
Capaciteit (per dag)250 koppen
Aantal producten24 stuks
Capaciteit instant hopper970 gram (2 stuks)
Capaciteit afvalbak130 producten
Inhoud watertankVaste water aansluiting

Fysieke eigenschappen

Afmetingen (B/D/H)41 x 57 x 80 cm
Bedieningspaneel7 Inch Touchscreen
Afstand koffie uitgifte 6-11,5 cm
Gewicht40 kg
Gewicht inc. verpakking45 kg
MateriaalStaal
Materiaal binnenwerkGecombineerd
Materiaal zetgroepKunststof

Technische eigenschappen

Vermogen2275W
Verwarming1 Boiler
Pomp druk10 bar
Aansluitwaarde240V
Animo-Optibean-3-Touch

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vul je gegevens in

Maak je koffiehoek compleet

Animo-Optibean-3-Touch

Animo Optibean 3 Touch

Bonen

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.