"Klanten probleemloos laten genieten van hun koffieapparatuur, dat is ons dagelijks doel."

Over Wietec koffie- en espressotechniek

Wietec heeft al vele jaren ervaring in verkoop, onderhoud en reparatie van koffie- en espressomachines in Groningen bijvoorbeeld, van vele merken. Dit is terug te vinden in de kennis die Wietec heeft in het vakgebied. Deze kennis zorgt ervoor dat bijna alle problemen op locatie kunnen worden opgelost. Ook heeft Wietec de juiste kennis over welke machine bij u past en levert daarvoor een scherpe prijs. Ook op het gebied van onderhoud is Wietec een goede keuze. Met verschillende onderhoudscontracten (die op maat gemaakt worden), vindt u het perfecte contract die bij uw machine past.  

Wij van Wietec staan elke dag voor u klaar om problemen te verhelpen en/of hier oplossingen voor te vinden. Hierdoor weet u zeker dat nooit in de problemen zult komen met; de techniek van uw machine en de machine zelf. Wietec is de juiste keuze voor uw machine. Wij leveren elke keer maatwerk en zijn daarom een betrouwbare oplossing.

Eddie Wiersma
Wietec koffie- en espressotechniek

Mijn verhaal

Na vele jaren in de koffietechniek te hebben gewerkt ben ik zo’n 7 jaar geleden voor mijzelf begonnen. Ik heb het bedrijf Wietec koffie- en espressotechniek opgericht. Een onafhankelijke servicepartij voor het de koffietechniek in het MKB en de horeca. Ik help klanten graag en werk het liefst zo snel mogelijk naar een oplossing toe. 

Eddie Wiersma
Oprichter Wietec

Waar wij als Wietec elke dag voor staan.

Onze ambitie is om alle bedrijven te voorzien van de beste service en apparatuur. Alle bedrijven moeten een koffiemachine met daarbij horende service krijgen, zonder daarmee vast te zitten aan een afnameverplichting. Deze ambitie wordt ondersteund door de volgende vijf pijlers: onafhankelijk, zekerheid, oplossing gericht, betrouwbaarheid en kwaliteit.

"Wietec kan worden samengevat als netjes, professioneel en ruim meedenkend. Wij zijn zeker tevreden."

Wij kennen Wietec al langer van ons andere bedrijf, en bleek nu weer een goede match te zijn. De communicatie met Wietec is makkelijk. Wietec denkt goed mee over dingen zoals: de capaciteit, de sterkte afstellen van de koffie en wat moet worden geleverd. 

— Rick de Jong

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.