Koffiemachine Kantoor

Til de productiviteit en het werkplezier naar een hoger niveau met de beste koffiemachines voor op kantoor.

650+ bedrijven vertrouwen Wietec
koffie drinken op kantoor

Professionele koffiemachine kantoor

"Heerlijke koffie tijdens het werken. Met de professionele koffiemachines voor op het kantoor."

Als je opzoek bent naar een professionele koffiemachine op kantoor, dan ben je bij Wietec op het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan hoge kwaliteit koffiemachines, leveren daarbij passende service en professioneel onderhoud voor koffiemachines.

"Wij zoeken de koffiemachine die bij jouw gebruik en vookeuren past. Zo kun je dagelijks probleemloos genieten van je koffieapparatuur."

Koffiemachine kantoor kopen

Professionele servicepartner koffiemachine

Het kopen van de juiste professionele koffiemachine voor op kantoor kan een moeilijke zoektocht zijn. Ga je voor een koffiemachine op kantoor met of zonder verse melk en welk merk past het beste bij je bedrijf?

Wij als professionele servicepartner helpen jou graag verder met de zoektocht naar de geschikte koffiemachine. Ook staat Wietec klaar voor andere servicediensten zoals het repareren van koffiemachines, onderhoud en voorlichting. 

Voordelen professionele koffiemachine kantoor

Het kopen van een professionele koffiemachine op kantoor kan doorgaans een redelijke investering zijn. Toch heeft een koffiemachine op kantoor veel voordelen. Het drinken van koffie heeft de volgende voordelen voor jouw bedrijf:

professionele koffiemachine kantoor

FAQ over koffiemachines op kantoor

Welke zakelijke koffiemachine je moet kiezen voor op het hangt hoofdzakelijk af van het aantal gebruikers, de soort koffie en de extra opties die je wilt. Denk hierbij aan cacao of verse melk. 

De volgende punten maken een koffiemachine over het algemeen goed:

  • De optimale druk tussen water en koffie.
  • Innovatieve technologie en software.
  • Keuze uit vele producten.
  • Afwerking met duurzame materialen.

Dat wil niet zeggen dat koffiemachines zonder deze eigenschappen per se slecht zijn. Je kunt altijd advies aanvragen als je meer wilt weten. 

Voor een klein kantoor kun je het beste kiezen voor een koffiemachine met een lagere capaciteit, verse bonen en melk. Zo heb je heerlijke koffie uit een koffiemachine die niet erg duur is. Verse bonen zijn vaak al in kleine pakken te krijgen en voor melkproducten kun je gewoon melk uit de supermarkt gebruiken. 

Wietec heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de koffiewereld. Door al deze jaren heen heeft Wietec al flink wat ervaring opgebouwd met onder andere koffiemachines voor kantoren. De servicedienst staat de hele week klaar om jou te voorzien van de nodige service en informatie. Bij Wietec begint het dus pas als je koffiemachine gekocht is. 

Kiezen voor Wietec kent vele voordelen:

  • Altijd de hoogste kwaliteit koffiemachines.
  • Advies en nazorg bij het kopen van een koffiemachine, denk aan gratis plaatsing en afstellen. 
  • Betrouwbare service (ook in het weekend).
  • Onderhoudscontracten op maat. 

Bij Wietec ben je verzekerd dat je probleemloos kunt genieten van je koffiemachine.

Het kiezen van het soort koffie voor in je koffiemachine kan een moeilijke keuze zijn. In bijna alle gevallen kan de machine geen ander soort koffie verwerken. In een bonenmachine kan dus geen instantkoffie of freshbrew en vice versa. Bonen worden doorgaans gekozen wanneer er wordt gekozen voor kwaliteit en instant wanneer gemak zwaarder weegt. 

Als je een koffiemachine koopt bij Wietec dan kies je voor kwaliteit, een breed aanbod aan verschillende machines met daarbij passende accessoires. En het begint pas écht bij de aankoop… 

Wietec is een leverancier van koffieapparatuur en verkoopt geen koffie. Wel heeft Wietec een groot netwerk van koffieleveranciers in alle soorten en maten. Ben je dus opzoek naar bijpassende koffie. Dan helpen wij je natuurlijk verder. Echter ben je tot niets verplicht en ben je altijd vrij om te kiezen wat jij wilt. 

Informatie aanvragen over koffiemachine kantoor

Nog niet helemaal zeker van je keuze? Geen probleem, wij geven graag advies over koffiemachines en beantwoorden jouw vragen.

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.