Professionele Volautomatische Koffiemachines

Bekijk het ruime aanbod aan professionele volautomatische koffiemachines. Kies voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.
Voorkeuren instellen:

Professionele volautomaat koffiemachine

Wanneer je een bedrijf hebt kun je kiezen voor een professionele volautomatische koffiemachine. Dit is vaak een grote volautomatische koffiemachine die meer capaciteit heeft. Wat betekent dat de machine meer bakjes koffie kan zetten per uur. Dit komt door een grotere watertank, een groter bonen reservoir en een betere zetgroep. Je kunt een professionele volautomaat koffiemachine voor je bedrijf kopen en plaatsen op plekken zoals de kantine of gewoon midden in het kantoor.

Wat is een volautomatische koffiemachine?

Het woord volautomatische koffiemachine, ook wel volautomaat genoemd, suggereert eigenlijk al wat voor soort koffiemachine het is. Het zetten van koffie met dit type koffiemachine gaat volledig automatisch. Dit betekent dat je vaak al met één klik op de knop een kop koffie kunt zetten. Ook andere producten zoals cappuccino’s worden volledig automatisch gezet. Hierbij wordt het melk door de machine gemaakt. Tegenwoordig zijn veel volautomaten voorzien van een touchscreen display waardoor ze makkelijk te bedienen zijn. Hier kun je niet alleen de koffieproducten selecteren, maar ook de producten naar eigen voorkeur programmeren. Dit betekent dus dat wanneer jij je koffie sterker wilt, de machine dit voor je doet.

Wat zijn de voordelen van volautomatische koffiemachines?

Volautomatische koffiemachines hebben veel voordelen in het kader van gebruikersgemak. Hierbij moet je niet alleen denken aan het bedienen van de koffiemachine, maar ook de snelheid en de hoeveelheid schoonmaakwerk van de koffiemachine. Hieronder staan enkele voordelen van een volautomatische koffiemachine op een rijtje:

  • Hij is gemakkelijk te bedienen.
  • Melkproducten worden door de machine gemaakt.
  • De machines hebben bijna altijd geïntegreerde reinigingsprogramma’s.
  • Je hebt weinig kennis nodig over het maken van espresso’s.
  • Koffie wordt meestal gemaakt binnen enkele seconden.

Extra’s van een professionele volautomatische koffiemachine

Professionele koffiemachines hebben ook de voordelen van de volautomatische koffiemachines, maar zijn overal vaak nog een stuk sneller en beter in. Wel wordt hierdoor de techniek complexer en is vaak technische kennis nodig voor het bedienen en onderhouden van de koffiemachine. Daarom is het ook niet verstandig om een professionele volautomaat koffiemachine in huis te hebben. Ook zijn deze machines vaak erg groot. Om een machine voor thuis in een bedrijf te hebben is daarentegen ook niet handig. Met 30 man personeel in de pauze wil je niet lang wachten op je koffie en ook nog eens om de 5 bakjes de watertank bijvullen.

Ook zijn dit soort machines ook “stabieler” dan koffiemachines voor thuis. Hij zal dus minder vaak eventjes vastlopen of minder goed presteren onder druk. Verder kun je deze machines ook nog eens uitbreiden met betaalsystemen, koelkasten en meubels. Dit maakt de machine niet alleen bruikbaar voor de beheerder, maar ook voor de klanten en gasten.

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.