Koffiemachines voor in de Retail

Opzoek naar koffiemachine in retail? Wietec heeft een ruim aanbod aan hoge kwaliteit koffiemachines, van groot- tot -klein.

Koffiemachine Retail

Van supermarkten tot autogarages en van luxe kledingwinkels tot startende boekenwinkels. Nederland heeft zo’n 84.000 retail winkels. Wietec heeft een ruime selectie vol- en halfautomatische koffiemachines en probeert op deze manier voor elke winkel de geschikte koffiemachine te vinden. Gecombineerd met betrouwbare service en 25 jaar ervaring is Wietec een goede keuze voor het kopen van je retail koffiemachine.

Koffiemachine supermarkt

Houd klanten langer in je winkel met koffiemachines voor in de koffiehoek. Ideaal voor het promoten van koffiebonen of andere producten. 

Koffiemachine showroom

Geef de ultieme winkelervaring met koffiemachines voor in de showroom. Bied klanten een bakje koffie aan terwijl jij hen vertelt over jouw product. 

koffiemachine wachtruimte

Er duurt niks langer dan wachten. Maak het wachten een stuk dragelijker met een koffiemachine voor in je wachtruimte. Zo houd je de sfeer goed. 

Koffiemachine retail met betrouwbare servicepartner

Maak jouw showroom, wachtruimte of winkel compleet met een koffiemachine

Welke koffiemachine moet ik kiezen voor in de retail?

Het kiezen van de geschikte koffiemachine voor in de retail kan soms lastig zijn. Met koffiemachines in alle soorten, maten en prijsklassen is dit ook niet heel vreemd. Wietec helpt je met het kiezen van de beste koffiemachine voor in jouw detailwinkel. 

Waarom kiezen voor Wietec?

Wietec heeft al meer dan 25 jaar ervaring en heeft in die jaren al veel ervaring opgebouwd met koffiemachines voor in de retail. In de retail ligt de focus op het product dat je verkoopt en daar houdt Wietec rekening mee. Jouw koffiemachine is onze zorg. De machine wordt goed afgesteld bij installatie, Wietec doet onderhoud aan de koffiemachine en staat elke dag klaar om problemen te verhelpen.  

professionele koffiemachine retail

Voor elke klant de perfecte winkelervaring. Natuurlijke met de beste koffiemachines

Kies de categorie koffiemachines die het beste bij jouw retail bedrijf past.

Bonenmachines

Heerlijke bonenkoffie gemaakt met één druk op de knop. Kies voor een volautomatische bonenmachine.

Instant Machines

Koffie binnen enkele seconden. Met instant koffiemachines heb je het ultieme gemak voor de klant.

BFC Classica GT

Halfautomaten

Wil je jouw klant verrassen met de ultieme experience? Kies dan voor heerlijke koffie uit een halfautomaat.

FAQ over Koffiemachine Retail

Welke koffiemachine geschikt is voor jouw winkel hangt af van:

  • Het aantal klanten
  • De keuze tussen bonen, instant en freshbrew koffie.
  • De bijproducten zoals verse melk en cacao.
  • Voorkeur voor design. 

Door bovenstaande punten vast te stellen kun je gericht opzoek gaan naar een geschikte koffiemachine. 

Voor het kiezen van een geschikte koffiemachine voor in de showroom gelden eigenlijk dezelfde criteria als het kiezen van alle andere koffiemachines:

  • Het aantal klanten
  • De keuze tussen bonen, instant en freshbrew koffie.
  • De bijproducten zoals verse melk en cacao.
  • Voorkeur voor design. 

Hierbij kan het design meestal wat zwaarder wegen dan de andere aspecten. Je wilt natuurlijk de showroom ervaring wel zo goed mogelijk houden. 

Wietec streeft erna om de kosten van een koffiemachine zo laag mogelijk te houden. Dit door hoge kwaliteit machines aan te bieden. Bij plaatsing wordt advies gegeven over het schoonmaken en hoe de machine langer mee kan gaan. Door professioneel onderhoud wordt de kans op storingen verholpen. Zo heb je naast de aanschaf, de koffie en servicekosten geen onverwachte extra kosten aan jouw koffiemachine.

Wietec heeft vele jaren ervaring en is nog steeds geheel onafhankelijk. Waar je normaal vaak verplicht koffie moet afnemen, ben je bij Wietec geheel vrij in welke koffie je kiest. 

De levensduur van een koffiemachine is gemiddeld 10 jaar, maar kan hoger of lager uitvallen door aspecten zoals onderhoud, gebruik en natuurlijk een beetje toeval.

Volautomaten worden doorgaans het meest gebruikt in de retail. Volautomaten zijn gemakkelijk zelf te bedienen voor de klant en kunnen voorzien worden van extra’s zoals betaalsystemen. 

Wietec doet er alles aan om de beste service te leveren aan klanten. Wij beginnen pas echt als de koffiemachine geleverd is. Zo krijg je nazorg, uitleg en staat de servicedienst de hele week voor je klaar (dus ook in het weekend). 

De gemiddelde levertijd is meestal 1 tot 3 weken. Dit komt, omdat de machine door Wietec zelf geplaatst wordt. In sommige gevallen wijkt de levertijd af, in dat geval word je spoedig geïnformeerd. 

Er nog niet helemaal uit? Wij geven graag advies.

Wij helpen je graag en geven advies over koffiemachines voor in de retail en al je vragen.

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.