Reparatie

Reparatie koffiemachine

Wietec koffie- en espressotechniek heeft met al vele jaren ervaring veel verstand over de reparatie van uw koffiemachine. Hierdoor kunnen veel problemen aan een koffiemachine snel verholpen worden. Deze problemen worden vaak al op locatie verholpen. Deze problemen worden verholpen op momenten dat het u past. Hierdoor kunt u snel door met het serveren van uw warme dranken. Mocht het gebeuren dat dit niet gerealiseerd kan worden. Dan worden deze machine(s) zo spoedig mogelijk gerepareerd in de werkplaats. Problemen kunt u gemakkelijk aangeven via de werkopdracht tool. Door de gegevens in te vullen wordt de aanvraag in behandeling genomen en wordt deze zo snel mogelijk voor u opgelost. 

Reparatie hulp koffiemachine

Betrouwbaar

Wietec is een betrouwbare oplossing voor het repareren van uw machine. Bijna altijd worden machines in één keer goed gerepareerd. Hierdoor komt u niet weer in de problemen met deze fout in de koffiemachine. Ook biedt Wietec onderhoud aan op maat. Hierdoor worden veel problemen vooraf voorkomen. 

Korte lijnen

Wietec heeft korte en gemakkelijke communicatie lijnen. Zo kan de reparatie van uw koffiemachine zo snel mogelijk gerealiseerd worden. U kunt altijd contact met ons opnemen via de pagina of het nummer: 0515-227030. Voor het aanvragen van een reparatie van uw koffiemachine kunt u ook gemakkelijke een werkopdracht invullen

Denkt met u mee

Door met u mee te denken kunnen wij veel problemen van u voorkomen en verhelpen. Zo heeft Wietec en tips en tricks pagina. Hier kunt u alles vinden over en voor uw koffie- en espressomachine. Hier kunt u lezen over het schoonmaken van uw machine en overige veel voorkomende problemen.