Reparatie koffiemachine

Met 25 jaar ervaring is Wietec een goede partner voor het repareren van je koffiemachine op locatie. 

Reparatie koffiemachine door Wietec

Wietec biedt professionele reparatieservice aan voor je koffieapparatuur. Hierbij is Wietec gespecialiseerd in de zakelijk markt. Dus denk hierbij aan de reparatie van een koffiemachine voor de horeca of MKB-bedrijven. 

Zit jij met een kapotte koffiemachine? Dan is Wietec een goede optie voor jou. We hebben kennis over vele professionele machines. Dit varieert, van A-merken die al jaren actief zijn in de markt, tot nieuwe merken die nu in de opkomst zijn. Wietec komt op locatie langs voor het repareren van je espressomachine. Op deze manier kun je binnen een korte tijd weer genieten van een volledig werkende koffie- of espressomachine.

"Voor een betrouwbare servicepartner voor de reparatie aan jouw koffiemachine kies je voor Wietec"

Professionele servicepartner repareren koffie- espressomachine

Wanneer je met een kapotte koffie- espressomachine zit, dan wil je dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Daarom kan het inschakelen van een professionele servicepartner een goede keuze zijn. Deze weet het probleem vaak snel te achterhalen en kan dit op locatie goed repareren. 

Reparatie koffiemachine horeca

Het is belangrijk dat je als horecazaak de hele dag beschikking hebt over een werkende koffiemachine. Toch kan het voorkomen dat de koffiemachine stil komt te staan. Wietec biedt betrouwbare service reparatieservice aan voor je koffiemachine en professionele koffiemolen

Reparatie koffiemachine MKB-bedrijven

Ook op kantoor wil je een goed werkende espressomachine hebben. Wil je je espressomachine repareren laten dan kan dit vaak op locatie. Zo kun je je koffiemachine laten repareren in Noord-Holland of in een andere provincie. Zo kun jij gewoon lekker doorwerken en neemt Wietec de service op zich. 

zelf onderhoud doen koffiemachine

6 jaar geleden ben ik Wietec gestart, met het idee om iedereen probleemloos te laten genieten van zijn koffieapparatuur, zonder daarbij vast te zitten aan een afnameverplichting.

Eddie Wiersma

Waarom kiezen voor Wietec

Wietec is door meer dan 25 jaar ervaring in de koffie industrie een betrouwbare partner voor al jouw werkzaamheden. Wietec is onafhankelijk en daarom zit je aan geen enkel contract verbonden als je kiest voor de reparatie service van Wietec. Ook biedt Wietec professioneel onderhoud voor je koffiemachine aan. 

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen elke dag kan genieten van zijn of haar koffieapparatuur. Probleemloos genieten werkt simpelweg gewoon iets beter. 

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.