Koffiemachines voor Bedrijven

Koffiemachine bedrijf kopen? Wietec heeft een ruim aanbod met hoge kwaliteit vol- en halfautomaten.

Koffiemachine bedrijf: Kies voor kwaliteit

Met de hoge kwaliteit koffiemachines en beste service kun jij dagelijks probleemloos genieten van je koffieapparatuur.

Wanneer je een koffiemachine koopt bij Wietec dan wordt deze gratis door ons geplaatst op de door jou gewenste locatie. De machine wordt aangesloten en voorzien van een waterfilter en volledig afgesteld naar jouw voorkeuren. 

Onze missie is om iedereen elke dag probleemloos te laten genieten van hun koffieapparatuur. Wij  geven informatie over de koffiemachine en toebehorende. Ook zijn wij altijd te bereiken voor vragen en, wanneer deze voorkomen, problemen aan de machine.   

Bij Wietec ben je tot niks verplicht. Wij houden niet van verplichte afname van koffie. Daarom koop je bij ons een losse machine en drink je de soort koffie die lekker vindt waar en wanneer je maar wilt. 

Koffiemachine bedrijf

Professionele koffiemachine bedrijf

Voor elk bedrijf de ideale koffieoplossing- van groot tot klein

Maak je bedrijf succesvoller met een koffiemachine van Wietec. Met al meer dan 25 jaar ervaring in de koffiewereld is Wietec een betrouwbare partner voor het kopen van jouw professionele koffiemachine.

Bij Wietec koop je een koffiemachine zonder afname verplichting van koffie. Daarnaast krijg je toegang tot de service van Wietec zodat je zonder problemen kunt genieten van je professionele koffiemachine

"Met al meer dan 25 jaar ervaring geven wij deskundig advies over welke koffiemachine mogelijk bij jouw bedrijf past."
Voorkeur voor persoonlijk contact? Bezoek onze showroom en krijg professioneel advies

Onze showroom in Sneek (Friesland) is voorzien van het nieuwste apparatuur en toebehorende. Krijg persoonlijk advies en antwoord op jouw vragen.  

Advies koffiemachine bedrijf

FAQ over koffiemachines voor bedrijven

Met al 25 jaar ervaring is Wietec expert op het gebied van koffie- en espressotechniek. Met deze kennis zijn de beste koffiemachines samengesteld voor jouw bedrijf. Bij Wietec koop je niet alleen een koffiemachine, maar geniet je ook van betrouwbare service. Zo kun jij dagelijks probleemloos genieten van je koffiemachine. 

Welke koffiemachine bij jouw bedrijf past hangt af van het gebruik van je koffiemachine. Op de volautomaten aanbod pagina is een filter gemaakt waarmee jij de machine kan uitkiezen die bij jouw gebruik past. Voornamelijk heeft het aantal gebruikers en de soort koffie die jij wilt drinken het meeste invloed op de keuze die je moet maken.

Voor welke soort koffie je moet kiezen hangt af van welke voorkeuren jij hebt. Koffiebonen worden doorgaans geassocieerd met een iets betere smaak dan instant koffie. Instant is daarentegen makkelijker in gebruik en kost minder tijd om te zetten. Gemalen koffie ook wel fresh brew genoemd vormt de tussenweg. Deze soort heeft de versheid van bonenkoffie en het gemak van instant. Hiervoor heb je overigens wel een aparte machine nodig. 

Het kiezen van de geschikte koffiemachine kan soms een lastige keuze zijn. De volgende punten zijn belangrijk voor het kiezen van een koffiemachine:

  • Kies voor welk soort koffie je wilt gaan. Welke koffie past hierbij het beste bij jouw voorkeuren?
  • Kies het aantal gebruikers van de koffiemachine.
  • Maak de keuze of je ook voor verse melk wilt gaan of voor topping.
  • Uiteindelijk kun je kijken naar soorten topping en welk design je mooi vindt. 

Bij Wietec ben je tot niets verplicht. Je hoeft geen handtekening te zetten onder een contract waar je jaren aan vast zit. Je bent dus vrij in welke soort koffie je kiest en bij welke leverancier dat is. Je hebt op deze manier geen afnameverplichting van koffie. Bevalt je huidige koffie niet- dan neem je gewoon weer een nieuwe. Gaat het een maandje wat minder- dan neem je gewoon wat minder af. Zo zit je op de lange termijn niet met je handen in het haar.  

Wietec staat garant voor betrouwbare en kwalitatief goede service. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Wietec staat elke dag voor je klaar om jou probleemloos te laten genieten van je koffieapparatuur. 

Wietec verkoopt koffiemachines van een hoge kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de koffiemachines erg lang meegaan. Met het juiste onderhoud kunnen de koffiemachines wel meer dan 10 jaar meegaan. Ook ervaar je met deze machines zelden storingen en/of andere problemen. 

De kosten van een professionele koffiemachine lopen erg uiteen. Dit heeft te maken met de grote van de machine en de extra opties die hierbij komen kijken. Hierbij moet je denken aan verse melk of een topping zoals cacao. De prijzen kun variëren tussen de 1500 en 10.000 euro. Hierbij kun je als vuistregel gebruiken: hoe meer opties en gebruikers een machine heeft des te duurder hij wordt. Laat je echter hierdoor niet tegenhouden bij het aanvragen van een offerte. Je kunt namelijk altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. 

De gemiddelde levertijd van een koffiemachine bij Wietec is meestal 1 tot 3 weken. Soms kan dit afwijken wanneer er bijvoorbeeld spoed is of wanneer een machine tijdelijk niet leverbaar is. 

Deze vraag is moeilijk te beantwoorden. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat elk persoon weer andere voorkeuren heeft. Uiteindelijk geven halfautomatische koffiemachines doorgaans de lekkerste koffie, alleen zijn deze niet erg geschikt voor in een bedrijf.  Wanneer je kiest voor een bonenmachine bij Wietec weet je dat je sowieso lekkere koffieproducten hebt. Wietec stelt hem af naar jouw voorkeuren en geeft advies over de bijpassende koffie. 

Het is belangrijk om te kiezen voor een professionele servicedienst bij je koffiemachine, omdat je op deze manier zekerheid hebt. De machine wordt op de juiste manier geïnstalleerd en goed afgesteld. Je krijgt ook garantie op de machine, dus mocht er wat zijn dan ben je zeker dat je niet in de problemen komt. Verder heb je altijd een expert achter de rug waaraan je alles kunt vragen over de machine. 

Heb je nog vragen over koffiemachines voor je bedrijf?

Ook niet erg! Wij helpen je graag verder. Vul vrijblijvend een advies aanvraag in op de pagina en krijg persoonlijk advies van onze experts.  

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.