Koffiemachines voor in de Horeca

Ben jij opzoek naar een koffiemachine in horeca? Wietec heeft een ruim aanbod aan hoge kwaliteit professionele koffiemachine voor in de horeca.

650+ bedrijven vertrouwen Wietec

Professionele koffiemachine voor in de horeca

Al vele jaren voorziet Wietec horecazaken- van groot tot klein- van hoge kwaliteit koffiemachines die passen bij hun gebruik met daarnaast betrouwbare service.

Wanneer je een koffiemachine koopt bij Wietec dan wordt deze gratis door ons geplaatst op de door jou gewenste locatie. De machine wordt aangesloten en voorzien van een waterfilter en volledig afgesteld naar jouw voorkeuren. 

Onze missie is om iedereen elke dag probleemloos te laten genieten van hun koffieapparatuur. Wij  geven informatie over de koffiemachine en toebehorende. Ook zijn wij altijd te bereiken voor vragen en in zeldzame gevallen; problemen aan de machine.   

Bij Wietec ben je tot niks verplicht. Wij houden niet van verplichte afname van koffie. Daarom koop je bij ons een losse machine en drink je de soort koffie die lekker vindt waar en wanneer je maar wilt. 

De beste koffiemachines voor in de horeca

"Wietec heeft hoge kwaliteit koffiemachines met daarbij betrouwbare service"

Koffie is een populaire drank in Nederland. Samen met thee is koffie de meest geconsumeerde drank door Nederlanders. Daarom wil je als horecazaak de beste koffiemachine in huis hebben. Ook wil je dat deze machine 24/7 probleemloos werkt en moeiteloos kan presteren op de drukste momenten van de dag. 

Daarom heeft Wietec heeft hoge kwaliteit koffiemachines en koffiemolens voor horeca met daarbij passende betrouwbare service. Met een ruim aanbod aan zowel vol- en halfautomaten heeft Wietec voor elke horecazaak- van klein tot groot- een hoogwaardig aanbod. 

koffiemachine voor horeca

Voor elke situatie de beste oplossing, kies de machine die bij jou past

Hoge kwaliteit koffiemachines voor elke horecazaak in elke categorie

BFC Classica GT
Halfautomaten

Maak heerlijke espresso en maak handgemaakte cappuccino’s met vers opgeschuimde melk.

Bonenmachines

Kies voor gemak gecombineerd met de de heerlijke smaak van van vers gemalen koffiebonen.

Instant Machines

Ga voor het gemak en de snelheid van instant machines voor het maken van heerlijke instant producten. 

Barista Koffiemachine voor de horeca kopen

Het kopen van een koffiemachine voor horeca is niet een makkelijke taak. Je moet hierbij met allemaal verschillende aspecten rekening houden. Denk bijvoorbeeld aan: welk type machine, hoevaak je deze gebruikt en de producten die je wilt hebben. 

Het kopen van een professionele koffiemachine voor in de horeca heeft de volgende voordelen:

  • Altijd goede kwaliteit koffie.
  • Beschikbaarheid over veel verschillende koffieproducten.
  • Het maken van veel koffie binnen een korte tijd. 
  • Professionele uitstraling. 
  • Gemakkelijk te gebruiken.

FAQ over koffiemachines in de Horeca

Met al meer dan 25 jaar ervaring weet je zeker dat je gaat voor een betrouwbare servicepartner. Wietec biedt de beste koffiemachines aan tegen een scherpe prijs. Verder heb je geen afnameverplichting, dit betekent dat je geen verplichte afname hebt voor koffie of vastzit aan een ander contract. Wietec doet meer dan alleen de machine gratis plaatsen, wanneer je deze gekocht hebt. Zo krijg je ook advies en wordt de machine volledig afgesteld naar jouw voorkeuren. 

Het verschil tussen een vol- halfautomaat zit hem in het feit dat bij een volautomaat alles automatische gaat. Denk hierbij aan: melk opschuimen, reinigen en het zetten van koffie. Bij een halfautomaat moeten deze dingen handmatig worden gedaan. 

Dit hangt af van welke voorkeuren je hebt. Je kunt kiezen voor halfautomaat als je:

  • Hoge kwaliteit koffieproducten wilt maken.
  • Je de nodige kennis in huis hebt over het zetten van koffie met een halfautomaat. Denk bijvoorbeeld aan een barista
  • Als horecazaak de ultieme koffiebeleving wilt maken voor klanten.
  • Voldoende tijd hebt.

Als je wilt gaan voor een gemakkelijkere oplossing, dan kun je beter kiezen voor een volautomaat. Ook kun je hierover altijd advies aanvragen bij Wietec.

Nee bij Wietec heb je GEEN afnameverplichtingen. Dus ook geen afnameverplichting voor koffie. Kies dus zelf welke koffie je in je koffiemachine voor in de horeca wilt. Heb je een maand geen koffie nodig? Dan bestel je gewoon even geen koffie. 

Welke koffie in je koffiemachine doet maakt in de essentie niet veel uit. Kies voor bonen die bij jou passen, de juiste smaak, normen en waarden van het merk en de prijs.

Welke soort koffieproducten je kunt maken hangt af van het type koffiemachine die je neemt. Met een halfautomaat kun je alle producten maken die espresso en melk bevatten, sommige halfautomaten hebben ook nog een heet water kraan. Bij volautomaten loopt dit meer uiteen. Gebruik hiervoor de filteroptie op de volautomaat pagina.

Er is geen vaste levensduur voor een koffiemachine. Goede kwalitatieve koffiemachines gaan vaak wel 10 jaar mee. Wel kun je de levensduur verlengen door de machine goed te onderhouden en schoon te maken. 

Bij Wietec kun je altijd betrouwbare service verwachten van hoge kwaliteit. De servicedienst staat elke dag klaar (ook in het weekend), wanneer er problemen aan de koffiemachine zijn. Wietec werkt er elke dag aan om horeca probleemloos te laten genieten van hun koffieapparatuur.  

De kosten voor een koffiemachine hangen af het type machine die je kiest. Prijzen voor een nieuwe koffiemachine beginnen meestal bij de €2000 en kunnen oplopen tot de €20.000. 

Een pistonmachine is een andere benaming voor een halfautomatische koffiemachine. Beide termen betekenen dus hetzelfde. 

Welke koffiemachine bij jou past hangt af van hoe je deze machine gaat gebruiken. Het is eerst belangrijk om na te gaan welk type machine het beste bij jou past. Kies je bijvoorbeeld voor een vol- of halfautomaat? Daarna kun je kijken naar het aantal gebruikers en welke producten je allemaal wilt maken.

Professionele service is de beste optie voor je koffiezetapparaat. Hierdoor is de machine correct geïnstalleerd en afgesteld. De machine wordt geleverd met 1 jaar lange garantie. Dit betekent dat als er iets misgaat, je het kunt laten repareren. Je hebt ook een gekwalificeerde expert om je te helpen met al je vragen over de machine.

Het niet helemaal kunnen vinden?..

Ook niet erg! Wij helpen je graag verder. Vul vrijblijvend een advies aanvraag in op de pagina en krijg persoonlijk advies van onze experts.  

Wietec maakt gebruik van cookies. Zo kunnen wij de prestaties van deze website verbeteren. Meer weten over cookies.